Ontmoet Iris

De wereld is zo mooi. En er is zoveel meer mogelijk dan dat je soms gelooft. Je mag je ogen ervoor openen. Laat me je inspireren. Je meenemen op bewustzijnsreis. Durf jij ook de sprong te wagen? Naar de dieptes in jezelf. Durf je op zoek te gaan naar de schatten die daar verborgen liggen?

Elke week deel ik op hierisiris.nl een nieuwe blog met spirituele lessen en praktische stappen. Je vind hier mijn blogs over een kledingstijl die uitstraalt wie jij bent, alles wat je wel en niet over narcisme wilt weten, magische seks, spiritualiteit & metafysica. Voel je goed, laat je authentieke zelf zien en geef je leven vorm zoals jij dat wilt!

Life happens

Ik heb pittige levenservaringen voor mijn kiezen gehad en heftige dieptepunten gekend. Zo diep dat het me bijna mijn leven heeft gekost.
Het was spiritualiteit die mij door het donker heen terug naar mezelf heeft gegidst. Vanuit ervaring kan ik vertellen dat Rumi gelijk had toen hij zei “De wond is de plek waar het licht bij je binnen komt”. Mijn heftigste dieptepunt was het startpunt van mijn transformatie. Soms moeten we instorten om herboren te worden. Om als een feniks te kunnen herrijzen uit de as. Dit dieptepunt was een wonder. Ik veroordeel mezelf en de ervaringen niet, ik vier ze!

Ik heb ervoor gekozen om harde levenslessen te zien als spirituele opdrachten voor persoonlijke groei en de kans om mezelf te helen. Ik heb geaccepteerd dat niets toeval is. Mijn harde levenslessen hebben me moedig en gedreven gemaakt. Ze hebben me spiritueel doen laten ontwaken en me de kans gegeven om in mijn ware, innerlijke kracht te gaan staan. En ik ben meer dan ooit aanwezig in het hier en nu.

School of life

Spiritualiteit is niet per se vaag of zweverig en het houdt ook niet alleen maar licht & liefde in. Soms zelfs meer niet dan wel. 
Het betekent dat je een vertrouwen hebt in iets dat groter is dan jijzelf. Voor mij betekent het ook dat ik vanuit liefde, compassie en met eerlijkheid kijk naar, en opdaag voor, de uitdagingen die het leven voor mij in petto heeft. Spiritualiteit helpt mij deze uitdagingen aan te gaan. Ik kijk ernaar als kansen om te kunnen groeien in plaats van dat ik slachtoffer word van mijn omstandigheden. Je hebt niet alles onder controle wat er in het leven gebeurt, maar je hebt wel een keus in hoe je ermee omgaat. Een spiritueel pad helpt je het verschil te zien. Spiritualiteit vraagt oefening en dat je je verstand bij je gevoel gebruikt. Het vraagt van je dat je voelt wie je wil zijn in plaats van wat je wil doen. En geloof me, daar is echt niks vaag of zweverigs aan. Dat is heel hard werken.

Mijn missie

Mijn allergrootste passie is om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. In een wereld die steeds sneller gaat, waarin de maatschappij van alles van je verwacht en er een hoop ballen hoog te houden zijn, kun je jezelf zomaar voorbij lopen. Ik wil je laten voelen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Want je gelukkig voelen begint bij verbinding. Op de eerste plaats de verbinding met jezelf. Maar ook met de mensen om je heen, de natuur en als je ervoor open staat ook met het universum. Naast dat ik goed kan denken en doen, kan ik ook goed voelen en zijn. Die laatste twee, dát zijn mijn superpowers. Gecombineerd met mijn aangeboren expertise om te kunnen bemiddelen tussen de fysieke en de spirituele wereld help ik je (meer) in contact te komen met je ware zelf en laat ik je zien hoe je jezelf kunt helen. Op een nieuwe manier, in deze nieuwe tijd. Waarbij ik gebruik maak van de kracht van het internet en een coachingsmanier die veel meer over luisteren en het aanspreken van je intuïtie, dan over bepaalde methodes en technieken gaat. Je kunt hierisiris.nl zien als een gids die je kunt raadplegen. Ik nodig je uit om je te laten inspireren, uit je comfortzone te stappen en mee te lopen op het pad naar je ware zelf.

Kom thuis in jezelf

kom thuis in jezelf