fbpx

Over

De wereld is zo mooi. En er is zoveel meer mogelijk dan dat we soms geloven. We mogen onze ogen ervoor openen. Laat me je inspireren. Je meenemen op bewustzijnsreis. Durf jij ook de sprong te wagen? Naar de dieptes in jezelf. Durf je op zoek te gaan naar de schatten die daar verborgen liggen?

Ik schijf deze blog voor mezelf. Gewoon, omdat ik het leuk vind om te schrijven en vind dat ik daar talent voor heb. Maar ook om mijn verhaal en mijn inzichten te delen.

Ik schrijf deze blog ook voor jou. Ik hoop een voorbeeld te kunnen zijn voor diegene die het nodig heeft.

En ik schrijf deze blog voor onze (toekomstige) kinderen. Als we willen dat zij zich ontwikkelen tot authentieke, autonome en compassievolle vrouwen en mannen, zullen we het zelf moeten zijn. Ik geloof dat we, om deze eigenschappen mee te kunnen geven, een moeder en vader voor onszelf moeten zijn.

Ik ben Iris Mulder. Geboren op 22-09-1992. Levenslessen geleerd door, jawel, het leven zelf. Ik geloof dat niemand ooit uit is geleerd en ik geloof dat als je voor zelfontwikkeling kiest, je gedurende je leven steeds dichter bij je kern kan komen zodat je een steeds betere versie van jezelf wordt.
Ik nodig je uit om je te laten inspireren, uit je comfort zone te stappen en mee te lopen op het pad naar jezelf.